Kommer IodoCarb att visa effekt även då kvicksilver inte är orsaken till KOL?

Välkommen till PharmaLundensis Officiella Forum! Forum Pharmalundensis forum Kommer IodoCarb att visa effekt även då kvicksilver inte är orsaken till KOL?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  VD 2015-10-20.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #528

  Archeus
  Medlem

  Hej!

  Är en aktieägare som ser ett potentiellt enormt värde i PHALs patentportfölj redan efter första studien på 40 personer samt EcoFilter.

  Läste annonsen om nyemissionen i Sydsvenskan för en vecka sedan där det bl.a. stod om att det finns ytterligare orsaker till KOL än kvicksilverackumulation vid rökning.

  1. Är dessa personer (icke-rökare) också hjälpta av IodoCarb? Frågar mest av nyfikenhet då jag förstår att rökning är den tveklöst största orsaken.

  2. Är det jod som är kvicksilverbindande rent kemiskt? Hur hade det sett ut med en svavelbaserad förening (har för mig att dessa heter merkaptoföreningar pga. deras förmåga att binda kvicksilver)? Frågan ställs endast ur kemiskt intresse från min sida.

  I övrigt all eloge till bolaget och dess initiativ.

  #532

  VD
  Forumledare

  Fråga 1:
  Faktum är att de andra orsakerna till KOL också är förknippade med kvicksilverutsläpp. Förbränning av alla typer av fossila bränslen frisätter kvicksilver. Största boven är kol-kraftverk, men även andra fossila bränslen bidrar. Se till exempel följande referenser:

  ”Coal-fired power plants are the primary source of toxic mercury air emissions in the U.S. Mercury pollution contaminates our land and waters, causing serious human health impacts.”
  https://www.edf.org/climate/reports/mercury-alert-cleaning-up-coal-plants
  ”Mercury air pollution”
  http://www.garfieldfoundation.org/resources/docs/ZMWG9_MercuryAirEmissions_FS0111_01.pdf

  Fråga 2:
  Vi kan inte diskutera vår forskning på forum.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.